Antiek - Lampen - Zitmeubelen - InterieurAntiek

De collectie antiek verandert regelmatig en bestaat uit mooie mahonie- of eikenhouten kabinetten, kasten, commodes, bureaus, tafels en spiegels.

Naast deze Nederlandse en Engelse 19e en 20e eeuwse meubelen, is er keuze genoeg in klein antiek, zoals zilveren lepels, -doosjes, suikerstrooiers, karaffen, oud glaswerk en Zeeuwse sieraden.

^ top


Lampen

De collectie lampen is zeer gevarieerd en bestaat uit schemerlampen, staande lampen, bureaulampen, (handgemaakte) ijzeren plafondlampen, kroonluchters en Windsor Lighting buitenlampen.

De lampevoeten zijn gemaakt van diverse materialen, zoals hout (geschuurd, mahonie, boomstronkes etc), ijzer, natuursteen en glas. Deze lampevoeten kunnen gecombineerd worden met diverse linnen, leren, katoenen en organza lampenkappen, zodat u een lamp kan vinden, die past in uw interieur.

^ top


Zitmeubelen

De collectie zitmeubelen bestaat uit:

- fauteuils en eetkamerstoelen, banken en hockers;
- schapenleren stoelen en pouffes;
- birmarieten stoelen;
- gekalkverfde eetkamerstoelen van Braxton Interiors.

De gestoffeerde stoelen, banken en hockers zijn van Nederlands fabrikaat. De romp is gemaakt van beukenhout en de bank kan worden bekleed met diverse stoffen (o.a. ROMO, Kirkby House).

Hoogte, breedte, armleuningen en kussens kunnen per cm en naar uw verdere wensen worden aangepast. Er zijn ook verschillende mogelijkheden in zitcomfort, nl: een harde en een softe kwaliteit koudschuim (de softe vullingen zijn verkrijgbaar met een vast kussen of met een vast kussen, welke zijn voorzien met een watten boven-en onderlaag), latex conforel (in diverse hardheden), PABO interieurvering en optioneel is ook een binnenvering (vaste stoffering).

De schapenleren stoel is er in zes verschillende uitvoeringen, van clubfauteuil tot oorfauteuil, met bijpassende pouffes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

^ top

 

De birmarieten stoelen zijn er zowel als eetkamerstoel als voor in woonkamer of voor in de tuin (met bijpassende tafels, sidetables en accessoires).

De stoelen van Braxton Interiors zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren kalkverf en in diverse modellen.

^ top


Interieur

Verder kunt u bij ons terecht voor o.a. grandfoulards, kussens, windlichten, kaarsen, birmariet, lijsten en sfeervolle woonaccessoires van o.a. PTMD, Braxton Interiors en Riverdale. Deze worden gecombineerd met oude voorwerpen uit India en andere decoractieve objecten.

De winkel en een aantal meubels zijn gedecoreerd met Carte Colori kalkverven en de matte verven van Historic Matt. In de winkel kunt u de verschillende toepassingsmogelijkheden zien en de sfeer proeven. De Carte Colori kalkverf en de Historic Matt verf is te koop in 't Hommeltje.

 

Ook voor een advies voor uw interieur, bent u bij ons op 't goede adres!

 

 

All rights reserved